Het 4D-model is ontwikkeld door twee huisartsen in de wijk Overvecht in Utrecht. Zij kregen veel mensen in hun spreekkamer, die naast lichamelijke klachten ook kampten met schulden, eenzaamheid, werkloosheid en andere sociaal-maatschappelijke problemen. Als een medische benadering niet voldoende hielp, gaf dit een hoge werkbelasting en frustratie. Mensen kwamen terug, klachten bleven bestaan. Dat moest anders. Maar hoe?
 
2018 10 15 4dmodel
 

Het AOF biedt huisartsen een geaccrediteerde training die gegeven wordt door de mensen uit Overvecht die dit model hebben ontwikkeld en hiermee werken. Mocht er interesse zijn om met een gehele praktijk deze training te volgen kan dit in overleg met het AOF. Dit zal een training op maat zijn, neem hiervoor contact op met Mischa van der Graaff.

 

datum: woensdag 14 november 2018

tijd: inloop 17.00 uur start 17.30 uur

locatie: Hoogte Kadijk 143C te Amsterdam

inschrijven: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kijk voor meer informatie over het 4-domeinenmodel op de website van Stichting Volte.
Lees ook het interview "Maatschappelijke tweedeling in de basiszorg is onacceptabel" met Paulien van Hessen, bestuurder van de SAG (bron: De Eerstelijns). 

 

Gebouwd door Carin Sieling, 1ste Lijn Amsterdam